Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Algemene Leden Vergadering OVSV

11 november 2021 @ 16:30 - 20:30

Algemene Leden Vergadering OVSV

Zoals eerder aangegeven zijn wij als zzp’ers altijd van harte welkom bij allerlei activiteiten die onze collega’s van de ondernemersvereniging OVSV organiseren. Meestal kunnen wij gratis deelnemen aan die activiteiten, soms wordt een eigen bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld zoals laatst bij de barbecue op 7 oktober bij de Wilgenplas. Enkele zzp’ers hadden inderdaad gehoor gegeven aan die uitnodiging en Rob van de Vlierd maakte prachtige foto’s!

Op donderdag 11 november a.s. houdt OVSV (na lange tijd!) haar Algemene Leden Vergadering. Ook hier zijn wij dus van harte welkom (zonder kosten). Omdat we als individu geen lid zijn van de OVSV (wel als vereniging!) hebben we individueel hier geen stemrecht, maar we mogen met ons lidmaatschap als vereniging wel deelnemen aan die jaarvergadering (wij gelden in dit geval dus niet als ‘een introducé die eens een keer komt kijken’). Namens het ZZP-platform ben ik, sinds enige jaren, lid van het bestuur van de OVSV en ik kan zo dus onze stem laten meetellen.
In deze ALV zullen enkele bestuursleden afscheid nemen en worden enkele anderen voorgesteld als kandidaat-bestuurslid. Verder uiteraard een jaarverslag, inclusief de financiën over de laatste 2 jaren.

Maar er is meer. Want naast de formele ALV is er ook weer een boeiende spreker uitgenodigd. Deze keer zal de burgemeester van Stichtse Vecht, de heer Ap Reinders, ons bijpraten over actuele zaken die in Stichtse Vecht aan de orde zijn. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. En om daarna persoonlijk en in een ongedwongen sfeer met hem in contact te komen.

Dat is misschien voor een aantal van ónze leden erg interessant. Je kunt je dus gewoon voor deze bijeenkomst aanmelden (via de website van de OVSV).

 

Als je de agenda en de daarbij behorende stukken voor de OVSV-ALV wilt hebben kun je die ook bij mij opvragen. Ik stuur ze je graag per e-mail voor die tijd toe (kees.swierts@zzpstichtsevecht.nl). 

Het programma ziet er nu als volgt uit:

  • 16.30 uur inloop, met drankje en hapje
  • 17.15 uur ALV en burgemeester met aansluitend netwerken en buffet
  • 20.30 uur afsluiting.

De locatie is: Restaurant De Olifant te Breukelen.
We zien je graag op 11 november! Denk je wel aan je QR code en legitimatie?

Vergeet je niet aan te melden vóór 8 november 12.00 uur!

Kees Swierts
voorzitter

de-olifant-ingang

Gegevens

Datum:
11 november 2021
Tijd:
16:30 - 20:30

Locatie

De Olifant