Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Haringparty bij OVSV

14 juni 2019 @ 16:00 - 20:00

Bij de OVSV is het een goede gewoonte om tegen de zomer een Haringparty te houden. Dit jaar wordt de haringparty gehouden op 14 juni a.s., van 16:00 tot 20:00 uur, bij De Heeren van Maarssen.

Ook wij als zzp’ers van ons Platform zijn daarbij uitgenodigd. Als lid van het ZZP Platform ben je per definitie welkom als introducé. Als je je wilt opgeven kan dat hier >>. En neem gerust een collega-ondernemer mee!

Omdat OVSV dit event gezamenlijk organiseert met het blad Utrecht Business is het van belang dat zij een gastenlijst hebben van de aanwezige leden (en dus ook van de leden van ons platform als introducé). Advies: schrijf je op tijd in gezien de te verwachten belangstelling.

Dit event is alleen voor leden en zakelijke introducés. Wil je een zakelijke introducé meenemen, schrijf deze dan ook vooraf (met vermelding van naam, bedrijfsnaam en e-mail) in om problemen bij de entree te voorkomen.

Utrecht Business

Dit jaar steekt de OVSV de haringparty in een iets ander jasje. Ze organiseren de party dit jaar samen met het gerenommeerde blad Utrecht Business. Bij sommigen van jullie wellicht bekend. Het blad richt zich op ondernemers uit de regio Utrecht West. OVSV ziet in de samenwerking een mogelijkheid voor de leden, om op deze party met nog meer ondernemers uit een groter gebied te kunnen netwerken.

Wellicht een leuke bijkomstigheid is, dat er een aantal autodealers uit de regio hun elektrische auto’s tonen.

Deelnemerslijst

Als je je aanmeldt, zie je vanzelf het lijstje verschijnen met mensen die zich ook al hebben aangemeld. Leuk om je eventueel op een netwerkgesprek voor te bereiden, maar ook nuttig als je iemand mist. Nodig die dan ook uit om zich in te schrijven en mee te gaan!

Netwerken

Een uitgelezen plek voor al onze leden om te netwerken met andere ondernemers, het gemeentebestuur en de politiek binnen Stichtse Vecht. Raadsleden die Economische Zaken in hun portefeuille hebben zijn aanwezig en ook voorzitters van de politieke partijen zijn uitgenodigd. Dit is een uitgelezen kans om ongedwongen in gesprek te komen.

Meld je hier aan >>

Gegevens

Datum:
14 juni 2019
Tijd:
16:00 - 20:00

Locatie

Heeren van Maarssen
Maarsseveensevaart 7A
Maarssen, 3601 CC
+ Google Maps