Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Meetup in Waterliniemuseum

18 januari 2019

Ben jij zzp’er en vind je het leuk om te sparren met andere ondernemers? Of doe je graag inspiratie op in een unieke werkomgeving? Het Waterliniemuseum organiseert op vrijdag 18 januari een Meetup!

Het Waterliniemuseum is gelegen op Fort bij Vechten in Bunnik (Utrecht), één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze unieke locatie is een rijke bron voor nieuwe inspiratie. Op 18 januari nodigt het museum iedereen uit om te komen flexwerken, netwerken of samen ideeën uit te wisselen over nieuwe projecten.

 

Programma:

Vanaf 11.00 uur ben je welkom in de Lunchroom van het museum (Chambree 6), waar je onder het genot van een kop koffie en een simpele soldatenlunch rustig kunt werken, samen met andere ondernemers.

In het kader van de Week van de Circulaire Economie organiseren wij van 14.00 – 15.00 uur een Meet & Greet met de kunstenaars van onze tentoonstelling ‘Geeft Acht!’, over militair textielafval. De kunstenaars vertellen over hun visie op textielafval en hoe zij met het thema aan de slag zijn gegaan.

Om 16.00 uur begint de afsluitende vrijdagmiddagborrel in het museumcafé. Heb je niet de hele dag tijd? Deelname aan de losse programmaonderdelen is ook mogelijk. Inloop voor de vrijdagmiddagborrel is tot uiterlijk 16.30 uur.

 

Praktische informatie:

WiFi is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening en de parkeermunt (normaal €4,-) krijg je van ons. Als flexwerker mag je gratis deelnemen aan de Meet & Greet.

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig; stuur een mail naar info@waterliniemuseum.nl. Geef hierbij ook aan of je gebruik wilt maken van de lunch en of je van plan bent om te blijven voor de vrijmibo.

 

We zien je graag op vrijdag 18 januari!

waterlinie

Gegevens

Datum:
18 januari 2019

Organisator

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Site:
www.waterliniemuseum.nl

Locatie

Waterliniemuseum Fort bij Vechten
Achterdijk 12
Bunnik, 3981 HB
+ Google Maps
Site:
www.waterliniemuseum.nl