Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Utrechtse Ondernemersdag

2 juli 2019 @ 15:00 - 21:00

Let op: Dit is géén ZZP SV evenement!

Eigen baas zijn, doen wat je leuk vindt en geld verdienen zijn veelgehoorde drijfveren om een eigen bedrijf te starten. En natuurlijk is dat ook zo. Maar soms komt er “iets” op je pad, waardoor jouw werk niet meer zo leuk is, waardoor de energie die je kreeg niet meer komt en de kar die je jaren trok, aan jou trekt. Op dinsdag 2 juli organiseren wij een sessie over “maak je comeback” waarbij je tools krijgt om tegenslagen om te zetten in nieuwe kansen. Centraal in deze sessie staat het verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen.

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden. Tijdens deze sessie krijg je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Tijdens de sessie “Maak je comeback” gaan we in op het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen. Tijdens zijn tegenslagen (privé en zakelijk) heeft hij personal coach Benno Diederiks ontmoet. Benno hanteert de comebackmethode waarin je jouw persoonlijke en professionele tegenslagen in het leven kunt overwinnen. Ook voor ondernemers zonder tegenslag, is deze bijeenkomst inspirerend en leerzaam.

Het programma
15.00  Ontvangst met koffie en thee
15.30  Inleiding
15.35  Op de bank met…
16.15  GET CONNECTED
17.00  Maak je Comeback met Hans van Breukelen en Benno Diederiks
18.00  Afsluiting
18.05  Borrel
19.00  Einde programma / optioneel diner
21.00  Einde 

Deze sessie is voor leden van Utrecht 4Business gratis toegankelijk. Het diner achteraf is mogelijk voor € 35,- per persoon. Een entreebewijs voor niet-leden kost € 29,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Aanmelden kan via deze link >>

Gegevens

Datum:
2 juli 2019
Tijd:
15:00 - 21:00

Locatie

Commanderije van St Jan
Hoogstraat 41
Montfoort, 3417 HB
+ Google Maps