Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Videomarketing deel 2

1 november 2018 @ 19:30 - 22:00

videomarketing deel 2

Op 17 mei nam Robbert Oelp – Cameraman en Hoofdredacteur van RTV Stichtse Vecht – ons mee in de wereld van videomarketing en bewegende beelden. We werden geïnformeerd en geïnspireerd en vooral aangespoord om ervaring op te doen en zelf aan de slag te gaan. Want bewegende beelden is anno 2018 de manier om je boodschap te verkondigen.

Mocht dat laatste niet gelukt zijn of was je verhinderd tijdens de eerste sessie: Geen nood! Op donderdag 1 november gaan we echt zelf aan de slag na een korte samenvatting van de vorige keer.

Dus wil je jezelf beter profileren door korte filmpjes in te zetten maar weet je niet hoe je dat moet doen? Of vind je het gewoon leuk om korte filmpjes te maken en wil je hierover meer weten? Op donderdag 1 november zal Robbert Oelp praktisch met ons aan de slag gaan want het is immers een kwestie van doen! Met alleen het gebruik van jouw mobiele telefoon ben je praktisch in staat de meest professionele videofilmpjes te maken. Wat let je?

De inloop is vanaf 19:30 uur, de workshop start om 20:00 uur.

Schrijf je snel in!

Wil je een hapje eten vooraf? Dat kan! Er is een heerlijke dagschotel van Valleri voor € 10,- (bij deelname van minimaal 10 personen). Hiervoor svp zelf aanmelden bij Valleri in’t Hout-Sedoc, info@urbanoutka.nl. De inloop is vanaf 18:00 uur, de maaltijd start om circa 18:30 uur. 

Gegevens

Datum:
1 november 2018
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

ZZP SV
E-mail:
info@zzpstichtsevecht.nl

Locatie

Urban OUTKA
Zonnebaan 18
Utrecht, 3542 ED
+ Google Maps