Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop verbeter je verkoopgesprek

14 februari 2019 @ 19:30 - 21:30

Wil je voelsprieten ontwikkelen voor de ‘koopknop’ bij alle soorten mensen? Wil je leren hoe je méér omzet haalt bij je beste klanten? Het thema van de deze workshop is “Acquisitie: ken jezelf” en richt zich op psychologie bij het voeren van verkoopgesprekken.

Gratis workshop
Schuif 14 februari aan bij de workshop Acquisitie: ken jezelf van Petra Smit. Petra is neuromarketing psychologe en businesscoach. Voor iedereen die moet acquireren schreef zij het boek De Klik Methode. Deze methode biedt een compleet acquisitieproces in een paar eenvoudige stappen. Deze workshop wordt door het ZZP-platform GRATIS aangeboden aan leden, introducés en iedereen die interesse heeft in ons platform. En over acquisitie gesproken… wij hopen veel nieuwe gezichten te zien. Dus ook als je (nog) geen lid bent ben je van harte welkom. Schrijf je hieronder in.

Maak kans op het boek
Na de workshop worden 10 boeken verloot! Daarnaast is het mogelijk om tegen een sterk gereduceerde prijs het boek te kopen.

Eten en drinken
De workshop is inclusief 2x koffie/thee/water. Andere/extra drankjes zijn voor eigen rekening.

Wil je vooraf een hapje mee-eten? Dan krijg je 30% korting op het diner. Geef je via onderstaand formulier op.

Thema acquisitie: ken jezelf 
Mensen doen zaken met mensen; het acquireren van nieuwe klanten draait vooral om contact maken met mensen en daarin is iedereen op zoek naar een klik.

Als je weet wie jij bent, is het ook makkelijker om te achterhalen welke klanten bij jou passen. Dan maak je dus sneller de klik. We gaan hierover nadenken, oefeningen maken en dus meteen aan de slag!

Inschrijven

de-klikmethode-boek-300x220

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

Gegevens

Datum:
14 februari 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

ZZP SV
E-mail:
info@zzpstichtsevecht.nl

Locatie

Geesberge
Zandpad 23
Maarssen, 3601 NA
+ Google Maps