26 maart Algemene Leden Vergadering OVSV

Zoals eerder aangegeven zijn wij als ZZP’er van harte welkom bij allerlei activiteiten die onze collega’s van de ondernemersvereniging OVSV organiseren. Meestal kunnen wij gratis deelnemen aan die activiteiten, soms wordt een eigen bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse barbecue.

Op dinsdag 26 maart a.s. houdt OVSV haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Ook hier zijn wij dus van harte welkom (zonder kosten). Omdat we als individu geen lid zijn van de OVSV (wel als vereniging!) hebben we individueel hier geen stemrecht, maar we mogen met ons lidmaatschap als vereniging wel deelnemen aan die jaarvergadering (wij gelden in dit geval dus niet als ‘een introducé die eens een keer komt kijken’). Namens het ZZP-platform ben ik, sinds vorig jaar, lid van het bestuur van de OVSV en ik kan zo dus onze stem laten meetellen.

Maar er is meer. Want naast de formele ALV is er ook een boeiende spreker uitgenodigd. En dat is misschien voor een aantal van onze leden erg interessant. Je kunt je dus gewoon voor deze bijeenkomst aanmelden (via de website van de OVSV). Reageer snel als je naar deze interessante lezing toe wilt komen!

Uitvinder van de WiFi

Waar gaat de lezing over? De gastspreker bij deze ALV is de heer Cees Links, de uitvinder van de WiFi.
De OVSV kondigt hem zo aan:
“Cees Links – Uitvinder van de WiFi. neemt ons mee in zijn indrukwekkende verhaal en vertelt ons welke online kansen er op ons wachten. Cees Links bedacht eind jaren ’80 toen hij voor het Amerikaanse bedrijf NCR werkte dat het handig zou zijn als computers draadloos via een netwerk konden worden verbonden. Hij gaf leiding aan een team dat een cruciaal onderdeel van WiFi uitvond. Hij mocht op de koffie komen bij toenmalig Apple-baas Steve Jobs die na een kort verhaal besloot de technologie te gebruiken voor zijn iBook”. 

Als je de agenda en de daarbij behorende stukken voor de OVSV-ALV wilt hebben kun je die ook bij mij opvragen. Ik stuur ze je graag per e-mail voor die tijd toe (kees.swierts@zzpstichtsevecht.nl). 

Het programma ziet er nu als volgt uit:

  1. 19.00 uur inloop
  2. 19.30 uur presentatie Cees Links
  3. 20.30 uur ALV met aansluitend borrel.

De locatie is: Van der Valk Hotel te Breukelen.
We zien je graag op 26 maart in het Van der Valk Hotel!

Kees Swierts
voorzitter