BBQ bij OVSV

De barbecue voor ons eigen ZZP-platform hebben we vorig jaar helaas niet kunnen houden vanwege de corona-maatregelen. Ook dit najaar zullen we nog geen barbecue organiseren, we verschuiven die naar het voorjaar 2022. Dan zijn de corona-regels hopelijk een stuk soepeler of misschien zelfs verdwenen. En hopelijk is het dan ook wat beter weer dan nu in het najaar.

Maar er staat toch een barbecue op het programma, namelijk die bij de OVSV. En ook daar zijn de leden van het ZZP-platform, als gebruikelijk, welkom!

Deze barbecue  was oorspronkelijk gepland op 16 september, maar die heeft de OVSV moeten annuleren vanwege de corona-regelgeving van dat moment. Dankzij de versoepelingen waarbij o.a. de 1,5m regel is vervallen, is de barbecue nu gepland op donderdag 7 oktober a.s., bij Paviljoen de Wilgenplas. Wel kan er naar je Coronapaspoort worden gevraagd.  

De OVSV barbecue is een uitgelezen plek, ook voor onze leden, om te netwerken met andere ondernemers, het gemeentebestuur en de politiek binnen Stichtse Vecht. Raadsleden die Economische Zaken in hun portefeuille hebben zijn aanwezig en ook voorzitters van de politieke partijen zijn uitgenodigd. Dit is een prachtige kans om ongedwongen in gesprek te komen. 
Dus wat let je om je ook op te geven? Niets, toch? Als lid van het ZZP-platform ben je per definitie welkom als introducé. Als je je wilt opgeven kan dat hier. En neem gerust een collega-ondernemer mee!

Ook als je je al eerder (voor de BBQ op 16 september) had aangemeld verzoeken wij je om je toch voor deze nieuwe datum opnieuw aan te melden! Aanmeldingen s.v.p. voor maandag 4 oktober in verband met de catering.

Als je je aanmeldt, zie je vanzelf het lijstje verschijnen met mensen die zich ook al hebben aangemeld. Leuk om je eventueel op een netwerkgesprek voor te bereiden, maar ook nuttig als je iemand mist. Nodig die dan ook uit om zich in te schrijven en mee te gaan!
Voor gasten (en dus ook voor ons als introducé) brengt OVSV 25 euro in rekening. 

Locatie: Paviljoen de Wilgenplas (achter de Heeren van Maarssen)
Adres: Maarsseveensvaart 7B te Maarssen (Er is voldoende mogelijkheid tot parkeren. U kunt doorrijden tot aan de slagboom. Deze gaat automatisch open!)
Aanvang en ontvangst 17.00 uur. We sluiten af om circa 20.30 uur.