Gezellige Nieuwjaarsborrel 2020

Op 8 januari jl. hebben we weer onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel gehouden. Deze keer bij De Dorpsgek in Maarssen. Naast de ‘vaste club’ was er ook vanuit de gemeente Stichtse Vecht weer belangstelling voor onze activiteiten. Het werd dus een gezellige bedoening daar in dit mooie café in de Kaatsbaan in Maarssen.

Naast zo’n 20 eigen leden mochten we dus ook enkele gasten van buiten onze vereniging verwelkomen: Onno Tijdgat en Bas Verwaaijen (Lokaal Liberaal) en Emma Steenbergen (‘accountmanager ondernemers‘ van de gemeentelijke afdeling Economische Zaken). Extra belangstelling van buiten stellen we altijd erg op prijs, dus onze voorzitter heette hen apart welkom in zijn nieuwjaarsboodschap.

Staande op een stoel probeerde de voorzitter boven het geroezemoes uit te komen en zijn nieuwjaarspeech uit te spreken. Het lukt hem toch en hij kan de nodige aandacht besteden aan de ontwikkelingen van onze vereniging in het afgelopen jaar (diverse interessante en goed bezochte workshops en enkele gezellige netwerkborrels) en hij gaf daarbij ook een doorkijkje naar de plannen voor het komende jaar: pitch-video, speeddaten en andere netwerkbijeenkomsten.

Natuurlijk werd bij deze gelegenheid ook de Activiteitencommissie bedankt voor al hun inspanningen en de interessante en leuke evenementen die zij organiseren.
Verder benoemde de voorzitter de goede samenwerking met de Gemeente in, bijvoorbeeld, het kwartaaloverleg ‘Samen aan Zet’ met de wethouder, de afdeling Economie en de OVSV. En niet te vergeten de organisatie van de Dag van de Ondernemer!

De samenwerking met de OVSV is ook in 2019 weer sterker geworden. Samenwerken voor de ondernemers in Stichtse Vecht is daarbij het leidende motto. Dit motto is verwerkt in de beleidsbrochure ‘OVSV 2019’ die mede dankzij de inspanning van onze voorzitter van het ZZP-platform tot stand is gekomen.