In Between Café’s in Maarssen en Breukelen

In Maarssen kennen we al enkele jaren het In Between Café. Ook in Breukelen is sinds enige tijd een In Between Café actief. Het team in Breukelen is actief, maar klein. Ze zijn op zoek naar versterking.
Wellicht bevinden zich onder de leden van ons ZZP-platform wel mensen die het leuk vinden om het In Between Café Breukelen of Maarssen te versterken, of die het leuk vinden om een keer een workshop te geven op één van hun bijeenkomsten voor werkzoekenden.

Wat is een In Between Café?

Het In Between Café is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen ZZP’ers en werkzoekenden samen om hun krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen ze hun kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand is er minimaal een workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen. De bijeenkomsten van In Between Café Breukelen zijn voor iedereen gratis toegankelijk, aanmelding is niet nodig.

Workshops 24 januari

Op donderdagochtend 24 januari a.s. worden bij In Between Café Breukelen enkele workshops gegeven. Leer ‘Profileren en netwerken met LinkedIn’ van Pieter Koevoets, laat je ‘CV check’ doen door Maria José Villanueva of laat je ‘Profielfoto’ maken door Jan van der Knaap.
Rondom de workshops is er natuurlijk volop tijd om te netwerken.
Inloop is vanaf 09.00 uur, in ‘Het Trefpunt – Breukelen’, in ’t Heycop, Heycoplaan 2, Breukelen. Het programma start om 09:30 en na de workshops en het netwerken wordt de ochtend om 12:00 uur afgerond.

Voor meer informatie download de pdf hier >>