Videomarketing: Lef en een kwestie van doen!

Wanneer ga jij gebruik van film maken om jezelf te profileren?

Met de mogelijkheden onder handbereik wordt het maken van filmpjes steeds gemakkelijker en populairder. Een camera (smartphone), een laptop en WiFi. Meer heb je niet nodig. Heel leuk voor huis, tuin en keukenopnames, maar waar of wanneer neem jij de stap van privé naar zakelijk…? Welke kwaliteitseisen stel je? Hoe maak je goed gebruik van film om jezelf te profileren? En hoe doe je dat dan?

Film = Hot, Tekst Not!

Op donderdag 17 mei zal Robbert Oelp - Cameraman en Hoofdredacteur van RTV Stichtse Vecht -  in het eerste deel ons meenemen in de wereld van videomarketing en bewegende beelden. Aan de hand van korte filmpjes gaan we kijken, zien, leren, discussiëren en inspireren over de mogelijkheden die videomarketing voor de moderne ZZP’er biedt.

• Datum: Donderdag 17 mei
• Tijd: 20.00 – 22.00 uur  (Inloop vanaf 19.30 uur)
• Locatie: Urban OUTKA, Zonnebaan 18 Utrecht (aan de rand van Maarssenbroek)

Schrijf je snel in. Onder de deelnemers verloten we een shortmovie van jouw bedrijf en wordt deze gratis uitgezonden op de kanalen van RTV Stichtse Vecht. 

Wil je een hapje eten vooraf? Dat kan! 

Er is een heerlijke dagschotel van Valeri voor € 10,- (bij deelname van minimaal 10 personen) De inloop is vanaf 18:00 uur, de maaltijd start om circa 18:30 uur.

Inschrijven

Via deze link kan je je inschrijven voor de workshop en het eten >>