Inloggen voor leden

Op het moment dat je op de site inlogt heb je toegang tot documenten die alleen voor leden worden vrijgegeven, zoals de notulen van de ALV en andere nuttige informatie.

Ook voor het bijwerken van je eigen profielgegevens moet je inloggen. In dit bericht zie je precies hoe dat in zijn werk gaat.

Tevens heb je, als je ingelogd bent, de mogelijkheid vanuit de ledenlijst mails naar anders zzp-leden te versturen. Zo kan je de site gebruiken om snel collega ZZP'ers te vinden en te bereiken.

archief


Ga als volgt te werk:

Op de site www.zzpstichtsevecht.nl is het mogelijk om je eigen profiel bij te werken. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Dit kan je doen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Voor het eerste gebruik hebben wij deze voor iedereen als volgt ingesteld:

Heet je Dorine Sanders, dan is zowel je inlognaam als wachtwoord dorinesanders. Als je bent ingelogd kan je je eigen gegevens aanpassen en tevens een profielfoto uploaden.

Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op aanmelden.

ZZPSV inloggen

 

 

 

 

 

Zoek nu in de ledenlijst jouw naam. Dat gaat sneller als je bij de knop [ledenlijst] zoekt in jouw branche. Je kan ook bij [Zoek gebruiker] op je eigen naam zoeken.

naar leden

ledenlijst

Vervolgens kom je bij je eigen profiel. Klik hier op jouw naam.

profiel

Nu kan je onder [Aanpassen] kiezen voor [Afbeelding bijwerken] en een profielfoto uploaden. Met een goede foto wordt je nog sneller gevonden in de ledenlijst. Let er op dat de foto die je wilt uploaden niet te zwaar is. Er zijn op internet diverse programma's te vinden om een foto te verkleinen. Kijk bv eens op www.fotoverkleinen.nl Kies hier voor het formaat 150 x 210 pixels.

 

afbeelding

Onder [Aanpassen] kan je ook je profiel bijwerken. Wij adviseren om hier in ieder geval je wachtwoord aan te passen. Je bent door ons in een branche ingedeeld, maar je bent vrij deze te wijzigen. Je hebt keuze uit drie branches waarvan je in ieder geval de eerste moet invullen. Je bent in de ledenlijst vindbaar onder de door jou opgegeven branches.

 

Problemen met het aanpassen van jouw profiel? Neem dan contact op met Peter van Dam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.