Een goede start

Een nieuw jaar, nieuwe leden, nieuwe quotes, een afzwaaiend lid en een oproep. En dat allemaal in deze nieuwsbrief! Veel leesplezier.

Succesvolle nieuwjaarsborrel

9 januari, Geesberge in Maarssen. Zo’n 35 zzp’ers proostten op het nieuwe jaar.
Het was gezellig als vanouds. Links en rechts vonden weer leuke gesprekken plaats en werden visitekaartjes uitgewisseld. Volop interactie dus. Met de kerstpakkettenaktie zijn er twee leden bij gekomen; Wieke Aarts en Lia Zaal. Van harte welkom bij ZZP-platform Stichtse Vecht!

We stellen jullie even voor:

Naam: Lia Zaal
Bedrijf: Lia Zaal Fotografie
Lid sinds: december 2017

Lia: “Ik zocht nog een ondernemersplatform in Maarssen omdat zzp’er zijn best een eenzaam beroep is. Verder ben ik op zoek naar win-win en wil ik zaken gaan uitbesteden. Het is ondoenlijk om alles in je eentje te doen merk ik meer en meer. Een paar weken geleden maakte ik op de Dag van de Ondernemer kennis met Peter van Dam en hij vertelde me over het platform. Toen viel het kwartje,  2 + 2 = 4, en meldde ik mij direct aan op de site.“

Naam: Wieke Aarts
Bedrijf:  Wieke Aarts Advies, Maarssen
Lid sinds: december 2017

Wieke: “Ik ben lid geworden van het ZZP-platform omdat mijn partner af en toe helemaal gek wordt van mijn enthousiaste verhalen over het ondernemerschap. Het is ook wel eens leuk om met mensen te praten die net zo enthousiast zijn over het ondernemen. Daarnaast vind ik het leuk om inspiratie op te doen uit verhalen van anderen; hoe pakken zij het aan? Wat zijn de succesmomenten? Waar hebben ze van geleerd? Dat geeft mij weer nieuwe ideeën voor mijn eigen bedrijf en dat is erg leuk.”

Naast nieuwe leden is er ook een die vertrekt. Rik van der Schaft kondigde aan dat hij de club gaat verlaten. Hij heeft immers sinds kort iemand in dienst en is daardoor geen zzp’er meer. Wij wensen Rik veel plezier en succes met Van der Schaft Culinair Kookstudio ‘Maarssen aan de Kook’.

Voorzitter Kees Swierts hield traditiegetrouw een toespraak waarin hij terugblikte en op 2018 vooruit keek.

De foto's van deze gezellige middag vind je op onze fotopagina >>

Activiteitencommissie
Onze vereniging is een bloeiende vereniging waarin veel activiteiten plaatsvinden. In de afgelopen jaren hebben we veel op de kaart gezet waarvan we nu de vruchten plukken. Van de meeste activiteiten hebben we draaiboeken om deze snel te organiseren.

Voor de activiteitencommissie zoeken we mensen die helpen bij de communicatie, PR en het organiseren van evenementen. Neem voor meer informatie contact op met Annette Links, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bestuur
Heb je interesse in het bestuurslidmaatschap? Neem voor meer informatie contact op met de voorzitter Kees Swierts, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De verkiezing vindt plaats op de Algemene Ledenvergadering eind maart. De formele uitnodiging en bijbehorende stukken ontvang je na 1 maart.

Facebook
Onze vereniging zit ook op Facebook. Hier vind je de link naar onze pagina: https://www.facebook.com/zzpstichtsevecht/. Klik & like en lees onze tips en weetjes over ondernemen in Stichtse Vecht. Sinds kort is er ook een besloten groep, deze is alleen voor leden van het platform.