Kopje Kennis wordt Borreltijd

We proberen het gewoon eens uit: geen Kopje Kennis maar Borreltijd. Niet bijpraten tijdens de koffie op maandagmorgen, maar op wisselende dagen tijdens de borrel, en wel van 16.30 uur tot 18.30 uur. De zeepkist keert terug onder de noemer ZzPitch. Het welkomstdrankje krijg je van de vereniging.

Waarom Borreltijd?

borreltydBorreltijd is een proef op basis van de enquête die we in december 2014 hielden. Hierin vroegen we jullie naar voorkeurstijden voor onze netwerkbijeenkomsten. De uitkomst was niet eenduidig. Voor de ochtenduren gingen bijna evenveel stemmen op als voor de middaguren. Geen dag was doorslaggevend. Voor de vrijdag was nagenoeg geen belangstelling. Om het niet al te ingewikkeld te maken hebben we de komende periode gekozen voor alleen de borreluren, waarbij de dag van de week wisselt.

ZzPitch en Wat vind jij van…?

zeepkistOm het kenniselement uit Kopje Kennis te behouden is er elke Borreltijd omstreeks 17.30 uur de ZzPitch. Wie wil kan ‘op de zeepkist’ één minuut lang zijn bedrijf onder de aandacht brengen.
Tips voor het maken van een Pitch vind je via deze link >>

Ook kun je tijdens Borreltijd iets heel anders aankaarten of een discussie aanzwengelen onder de noemer Wat vind jij van…? Voorwaarde is een relevant onderwerp. Hiervoor krijg je vijf minuten de tijd op de zeepkist.

Locatie : wisselend door de hele Stichtse Vecht