KoopLokaalStichtseVecht.nu

Nu de Coronacrisis Stichtse Vecht in haar greep heeft, brengt dat veel onzekerheid met zich mee. De ondernemers in Stichtse Vecht worden, net als de rest van onze mooie gemeente, hard getroffen door de gevolgen van de Coronacrisis.

Gratis platform

En we staan pas aan het begin. Alle horeca-ondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten, net als kappers, beautysalons en dergelijke. Veel winkels hebben te maken met dalende omzet en veel minder bezoekers. Veel ondernemers kunnen daarom een steuntje in de rug goed gebruiken. In deze tijd kunnen wij als Stichtse Vechters elkaar heel goed helpen, door precies hetzelfde uit te geven, maar op een net iets andere manier. KoopLokaalStichtseVecht.nu is een gratis platform voor alle ondernemers in onze gemeente. Voor alle inwoners een makkelijke manier om te zien welke winkels, horeca of culturele gelegenheden hun diensten aanbieden tijdens de Coronacrisis.

Gratis aanmelden

Voor alle inwoners een makkelijke manier om te bestellen en thuis bezorgd te krijgen door hun favoriete ondernemer. Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden en worden ook bezocht door het team achter dit platform. De site wordt gerubriceerd per deelgebied en deelnemers zullen zichtbaar zijn op de kaart van Stichtse Vecht.

Ook via Social Media zal hier voortdurend aandacht aan worden besteed zodat dit leeft onder de bevolking, want Stichtse Vecht maken we met elkaar! KoopLokaalStichtseVecht.nu is een initiatief van Bas van Rooijen van Mobiele Kok Catering uit Maarssen en word mede mogelijk gemaakt door giften en sponsoren.

Voor info en verdere vragen:
Bas van Rooijen
06 215 452 84