Lokale leverancierslijst: Negometrix

De gemeente heeft onlangs een brief verstuurd aan alle ondernemers in Stichtse Vecht over het inschakelen van lokale leveranciers door de gemeente. We hopen dat jullie die brief ook allemaal hebben gekregen, maar anders praten we je nu even bij.

Foto: ovsv.nl

Waar gaat het over?

Het betreft hier de start van een lokale leverancierslijst voor de gemeente als opdrachtgever. In samenwerking met OVSV en Negometrix hebben enkele ambtenaren van de gemeente aan de ontwikkeling van die lokale leverancierslijst gewerkt. Met behulp van deze lijst wil de gemeente lokale inkoop en aanbesteding stimuleren.

Nu is een volgende fase in dit ontwikkelingsproces aangebroken en er is nu actie van lokale ondernemers nodig. Geïnteresseerde lokale ondernemers moeten zich namelijk actief aanmelden voor deze lokale leverancierslijst. Op deze lijst kunnen zij vervolgens aangeven in welke branche zij actief zijn. In de brief die de gemeente heeft verstuurd vind je een link waarmee je je kunt aanmelden voor Negometrix.

Op woensdag 27 juni tussen 19.00 en 21.00 uur organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst voor ondernemers die mogelijk praktische of inhoudelijke vragen hebben. Meer informatie hierover staat in de genoemde brief. De inloopbijeenkomst wordt gehouden in het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1, Maarssen. In de brief staat ook aangegeven hoe je je voor deze inloopbijeenkomst kunt aanmelden.

Aanmelden

Wil je de gemeente wel als opdrachtgever hebben? Meld je dan aan voor Negometrix en/of de inloopbijeenkomst!

Aanmelden