Netwerkbijeenkomsten ZZP S.V.

Kennismaken, kennisdelen, samenwerken, business genereren en belangen behartigen, het komt allemaal samen op netwerkbijeenkomsten. Zo’n 4 à 5 keer per jaar organiseren we Borreltijd. Op een informele bijeenkomst ontmoet je jouw collega zzp’ers. En dit op een steeds wisselende locatie binnen de Stichtse Vecht.

  • Twee keer per jaar pakken we het grootschalig aan en gaan actief aan de slag met één centraal thema. ‘Acquisitie, hoe doe je dat?’ bijvoorbeeld of ‘Social media’, ‘Zaken goed regelen’ of een ‘Ondernemersavond’. Inspirerende verhalen en workshops van deskundigen uit het veld. Dat levert dan weer genoeg gespreksstof op voor de borrel, waarmee we steevast de avond afsluiten.
  • En in januari organiseren we natuurlijk een echte traditionele nieuwjaarsreceptie.
  • Elk jaar rond de zomervakantie organiseren we onze eigen BBQ en met kerst hebben we een Kerstpakettenactie. Je komt met een pakket en je gaat met een pakket. En tussendoor is er gezelligheid en wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd.

Kortom, je moet bijna moeite doen om je zzp-collega’s niet tegen te komen!

Activiteiten OVSV

Als lid van ons platform ben je ook van harte welkom bij allerlei activiteiten die onze collega’s van de ondernemersvereniging OVSV. Meestal kun je gratis deelnemen aan die activiteiten, soms wordt een eigen bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse barbecue. Daarnaast trekken wij als ZZP-platform ook vaak samen op met de OVSV. Zoals bij ‘de Dag van de Ondernemer’ en de ‘Midzomerbijeenkomst’.

Bijeenkomst bijwonen?

Leden zijn natuurlijk altijd welkom en bij elke netwerkwerkbijeenkomst kan je ook een introducé meenemen om die te laten zien hoe leuk onze vereniging is. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom om eens kennis te maken. Je kan je dan ook inschrijven. Wil je dan wel aangeven dat je (nog) geen bent. We kunnen je dan tijdens de bijeenkomst meer informatie geven over onze vereniging. Netwerkbijeenkomsten worden ruim van tevoren aangekondigd op de website en als lid ontvang je een uitnodiging in een digitale nieuwsbrief. In de agenda vind je de nieuwste activiteiten.

Bijeenkomst organiseren of meedoen?

Wil je jouw talent ook inzetten bij het organiseren of invullen van een netwerkbijeenkomst? Neem contact op met Kees Swierts.

Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande activiteiten.