Nieuwe activiteiten in 2019

2019 is inmiddels in volle gang en we hebben onze eerste bijeenkomst achter de rug. De activiteitencommissie heeft niet stil gezeten en in grote lijnen de activiteiten van komend jaar gepland. Hierbij een kleine vooruitblik!

Februari: workshop “Verbeter je verkoopgesprek”
We beginnen met enkele nuttige, informatieve bijeenkomsten/workshops. In februari staat er een mooie workshop op het programma waarvoor de eerste aanmeldingen reeds binnenkomen. Het thema van de eerste workshop in februari is “Acquisitie: ken jezelf” en richt zich op psychologie bij het voeren van verkoopgesprekken. Je kunt je hier inschrijven.

Maart: In maart volgt de tweede workshop “Maak de Klik met je klant!” , die overigens ook gewoon te volgen is als je de eerste keer niet bent geweest. 

April: ALV
De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering

Mei: Tijd voor wat ontspanning!
Tijdens een borrel kun je in groepjes meedoen aan de pubquiz met uiteenlopende vragen over het ZZP-erschap, Stichtse Vecht, maar ook film en muziek.

Juni: Rondvaart met diner/BBQ
De exacte invulling volgt, maar we gaan het water op! Al varende over de Vecht of op de Loosdrechtse Plassen doen we een hapje en een drankje.

Juli: Zomerborrel met natuurwandeling
De zomerborrel mét een leuke excursie in de natuur. Gerrit Verhoef neemt ons mee op pad en weet alles te vertellen over bomen.

September: Maak je eigen marketingplan
Ook het najaar beginnen we met een nuttige bijeenkomst. Hoe maak je een strategisch marketingplan en zorg je dat je deze ook gaat uitvoeren?

Oktober: Speeddate met borrel
Vervolgens combineren we het nuttige met het aangename. Voordat we gaan borrelen gaan we ‘speeddaten’ om elkaar en elkaars business beter te leren kennen.

November: bowlen met bitterballen
Gegarandeerd succes voor een gezellige avond.

December: Kerstpakkettenactie
We sluiten het jaar af met het traditionele kerstdiner en kerstpakkettenactie.

We kijken ernaar uit om samen met jullie van 2019 tot een succes te maken! Houd de agenda in de gaten, schrijf je in en we hopen je snel te zien bij één van de activiteiten.

De activiteitencommissie
Rietje, Annette, Jelle, Gerrit, Gerben en Myra