Nieuwsbrief van de gemeente

De gemeente Stichtse Vecht brengt al geruime tijd wekelijks, op donderdag, een nieuwsbrief uit. Natuurlijk kun je ook veel vinden op de gemeentepagina in de VAR, maar de digitale nieuwsbrief heeft ook mogelijkheden met links, enzovoort. In deze turbulente tijd van de coronacrisis is het zeker een aanrader om je te abonneren:
https://nieuwsbrief.stichtsevecht.nl/aanmelden/

In de tussentijd zullen wij jullie wijzen op nieuwtjes die in de nieuwsbrief vermeld staan en die voor ons als zzp’er belangrijk zijn. De nieuwsbrief van deze week staat natuurlijk vol met maatregelen en ondersteuningsmogelijkheden:
https://nieuwsbrief.stichtsevecht.nl//nieuwsbrief/176/Week-13—26-maart-2020/

Onze contacten met de gemeente waren al goed, maar zeker in deze tijd merken we hoe we elkaar weten te vinden. Wederzijds worden initiatieven genomen om elkaar op de hoogte te houden, te vragen waar we elkaar kunnen helpen, enzovoort. En ‘we’, dat zijn dan wij als bestuur van het ZZP-platform, het bestuur van de OVSV, de wethouder Economische Zaken, diverse ambtenaren van de afdeling Economie, fractieleiders en raadsleden van de politieke partijen, etc. Hebben jullie bijvoorbeeld de ‘advertentie’ van de OVSV op het achterblad van de VAR gezien? Ook daarvoor hebben wij een bijdrage geleverd.