Online ontmoeten op de Dag van de Ondernemer

Beste collega-ondernemer,

Vrijdag 20 november is het zover: voor de vijfde keer wordt de Dag van de Ondernemer georganiseerd in Stichtse Vecht. Een dag waarbij ondernemers in het zonnetje worden gezet en het ondernemerschap wordt gevierd. Vanwege corona schijnt dat zonnetje iets anders dan anders. Maar ondernemen is kansen zien. Wat gebeurt er wél dit jaar?

 

Complimenten vanuit de gemeente

Je herinnert je vast de bijeenkomsten van vorige jaren met interessante sprekers en gelegenheid te netwerken. Zo’n live-netwerkbijeenkomst zit er helaas niet in dit jaar. Wel ontvang je deze week een attentie vanuit de gemeente en krijg je een stil applaus van de borden langs de kant van de weg. Ook komt de gemeente online bij je langs met dit filmpje

 

Online event

Daarnaast organiseren de OVSV en zzp-platform Stichtse Vecht een online ontmoeting. Daarin spreken beide voorzitters van de verenigingen je kort toe, brengen we met elkaar een toast uit op het ondernemerschap en krijg je de gelegenheid om in kleine groepjes andere ondernemers online te spreken. Altijd goed om even de ervaringen te delen en/of een hulpvraag uit te zetten.

 

Wanneer?

  • Vrijdag 20 november 2020
  • Van 16.30 tot 17.30 uur
  • Vanuit je eigen kantoor of huis

 

Hoe werkt het?

We maken gebruik van Zoom. En ook al ben je geen online held, iedereen kan meedoen. Als je maar een computer, tablet of laptop hebt. Doe mee, want het is goed om elkaar weer even te ontmoeten!

  • Meedoen kan alleen als je je van tevoren aanmeldt: je ontvangt dan vrijdagochtend de link waarmee je kunt deelnemen aan het online event.
  • Mocht je hulp willen, dan kun je tijdens het event je vragen stellen in de chat.
  • Zorg dat je 16.20 uur achter je computer, laptop of tablet zit en voer de inlogcodes vast in. Zo weet je zeker dat je present bent om 16.30 uur.
  • Tijdens het event kun je diverse verschillende ‘kamers’ bezoeken. Bijvoorbeeld de kamer ‘kansen zien’, ‘gemeente’, ‘van werk naar werk’ of ‘financiële ondersteuning’. Wij leggen je precies uit hoe dit werkt.

 

Zorg dat je erbij bent!

Voor alles is een eerste keer in het leven. Een online borrel met mede-ondernemers uit Stichtse Vecht hadden we nog niet eerder: een uniek moment! Dat wil je toch niet missen?

 

Ja, ik ben erbij op 20 november!

Klik op deze link en schrijf je in op de OVSV-website.

 

Hartelijke groet,

Kees Swierts, voorzitter ZZP-platform Stichtse Vecht
Cees van den Oosten, voorzitter OVSV