Organisatie Dag van de Ondernemer in volle gang

Vorig jaar was de Dag van de Ondernemer een groot succes in Stichtse Vecht. Onze gemeente legde toen op Goudestein de Rode Loper uit voor de ondernemers van Stichtse Vecht. En OVSV en het ZZP-platform bliezen hun partijtje flink mee in de organisatie. Ook voor 2018 staat landelijk weer een Dag van de Ondernemer gepland en wij in Stichtse Vecht doen natuurlijk ook weer mee.

Deze keer niet op Goudestein, maar bij de PAUW Bedrijven op het bedrijventerrein Breukelerwaard (langs de A-2), De Corridor 8. En je wordt van harte uitgenodigd voor deze ‘Dag van de Ondernemer 2018’ op vrijdag 16 november. In de uitnodiging schrijft de gemeente: “Met uw ondernemerschap levert u een positieve bijdrage aan de samenleving en dat moet gevierd worden. In samenwerking met de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht, het ZZP-platform Stichtse Vecht en PAUW Bedrijven bieden wij u daarom een programma aan waarin ondernemers in de schijnwerpers staan. Een ochtend waarin ontmoeten en inspireren centraal staan.

Net als de vorige keren is er natuurlijk volop gelegenheid voor de ondernemers om in gesprek te komen met deze deskundige sprekers over specifieke vraagstukken. En uiteraard ook om met elkaar in gesprek te komen en te netwerken.
Het is weer een aantrekkelijk programma geworden. Blokkeer de ochtend van de 16 november in je agenda zodat je erbij kan zijn! OSV en het ZZP Platform zullen in ieder geval weer aanwezig zijn! En meld je aan via onderstaande link.

Wanneer en waar?

Datum:      vrijdag 16 november 2018
Tijdstip:     9:00 tot 12:30 uur. Ontvangst vanaf 08:30 uur
Locatie:      PAUW Bedrijven, De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen

Programma

08:30     Inloop met croissantje
09:00     Opening door wethouder Frank van Liempdt
09:15      Keynote door lokale onderneming Kernfarm, winnaar FD Gazellen 2017
09:30     Plenaire ronde thema Arbeidsmarkt
10:15      Pauze
10:30     Keuze uit lezingen thema Duurzaamheid of thema Cybercrime
11:15       Afsluiting programma
11:30 – 12:30 Lunch en netwerken

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.stichtsevecht.nl/dvdo.