Terugblik Dag van de Ondernemer 2019

Inmiddels een traditie: de Dag van de Ondernemer in de gemeente Stichtse Vecht. Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Jaarlijks ontmoeten zo’n 100 lokale ondernemers elkaar om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema’s en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. Op 15 november 2019 vond de Dag van de Ondernemer plaats en was er weer een feestelijke bijeenkomst voor alle ondernemers in Stichtse Vecht.

Passie en Lef; kenmerken voor een succesvolle (Dag van de) Ondernemer

Voor het vierde jaar op rij alweer trakteerde de Gemeente Stichtse Vecht, in samenwerking met de OVSV en ons ZZP-platform, de ondernemers op een informatief programma.

De Business Lounge van Bisonspoor was dit jaar de verrassende locatie voor de Dag van de Ondernemer. Na een welkom door wethouder Maarten van Dijk, gaf Friso de Jong van Wintertrust een korte impressie van de renovatie van winkelcentrum, appartementen en kantoren in Bisonspoor. Daarna volgende een indrukwekkend filmpje van startend ondernemer Eline van den Heuvel. Zij is na een herseninfarct niet bij de pakken neer gaan zitten, maar gestart met VDHD startservice. Een facilitair bedrijf, waarmee zij in de toekomst graag ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wil helpen en begeleiden.

Scheidsrechter en ondernemer Bas Nijhuis wist met zijn energieke optreden het publiek te boeien. De belangrijkste boodschap van Bas. Met Passie en Lef kun je veel bereiken. Blijf vooral jezelf ! De (sociale) media werd ook uitgebreid besproken. Gebruik het, waar mogelijk, in je voordeel en laat negatieve reacties links liggen.

Na de afsluiting door wethouder van Dijk gingen de ondernemers, onder genot van een hapje en een drankje, geanimeerd met elkaar in gesprek. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde middag. Graag tot volgend jaar!

Enkele foto’s staan op onze fotopagina >>