Wat staat ons nog te wachten?

Wat staat ons nog te wachten de komende periode tot de zomer? Pak je agenda er maar bij. We zien je graag op één (of alle) van de volgende bijeenkomsten.

Haringparty bij OVSV op 14 juni

Heb je je al opgegeven? Doe dat dan nog heel snel, de inschrijving sluit op 10 juni!
Inschrijven >> 

Openhuis bij Urban Outka op 25 juni

Alle leden van het ZZP-platform zijn welkom bij het feestje van Valleri op 25 juni in Urban Outka, Planetenbaan 18. Tijd: 13:30-16:30 uur. Even aanmelden zou Valleri wel fijn vinden.
Inschrijven >> 

Utrechtse Ondernemersdag op 2 juli

Hoewel dit geen activiteit is van onze eigen vereniging wijzen wij jullie toch graag op de extra mogelijkheid om in de regio te netwerken.
Inschrijven>>  

Bomentocht

Op 10 juli is onze eerstvolgende activiteit, de bomen-excursie op de buitenplaats VreedenHoff.
Tijd: 16:30-19:00 uur, plaats: VreedenHoff, adres: Rijksstraatweg 53, Nieuwersluis.
Voor meer info over VreedenHoff klik hier>> 

Buitenplaats VreedenHoff aan de Vecht is gelegen tussen Nieuwersluis en Loenen. Tot op de dag van vandaag staan er nog verschillende bomen, die er ook al in de 18e eeuw stonden in de formele tuin van Pieter Trip.
Het is dan ook erg bijzonder dat de bomen- wandelroute,  onder leiding van onze eigen bomenman (en dus actief lid van ons platform) Gerrit Verhoef van Symbio Boomverzorging , op deze buitenplaats mag plaatsvinden. Een unieke gelegenheid!
Op 10 juli worden jullie om 16:30 uur ontvangen door Diana Beertema van De Appelschuur  met een vers kopje koffie of thee en uiteraard vers appelgebak. Ook alweer zo’n actief lid van ons platform!
Rond 17:00 uur neemt Gerrit ons mee voor een 1,5 uur durende wandeling over de buitenplaats en vertelt hij over de verscheidenheid in en bijzonderheden van de bomen in het fraai aangelegde park.
Opgeven voor deze excursie kan nog >> 

Midzomerbijeenkomst Gemeente Stichtse Vecht op 11 juli

Net als voorgaande jaren zullen wij ook weer actief aanwezig zijn op de midzomerbijeenkomst van de gemeente Stichtse Vecht. Tijd: 17:30-20:00 uur. Plaats: park Goudestein, Maarssen.
Samen met OVSV zullen wij weer een stand bemannen en onze activiteiten proberen aan de man te brengen. Dit is dé gelegenheid om te netwerken: hier komen ‘burgers’, politici, college B&W, ambtenaren, ondernemers, andere organisaties, etc. Het thema van de bijeenkomst is dit jaar ‘de hulpverlener’.
Voor de gedecoreerden van Stichtse Vecht is er voorafgaand aan de midzomerbijeenkomst een vaartocht over de Vecht georganiseerd. Na afloop van de vaartocht sluit deze (grote) groep aan bij de bijeenkomst. Het belooft dus een drukke en gezellige middag te worden. Dit wil je niet missen!