Zomergroet

Klaar voor de zomervakantie?

In onze vorige nieuwsbrief van een week geleden verzuchtte ik dat we het fijn zouden vinden om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Dat was voor Karin van der Willigen aanleiding om ons op te porren nog vóór de vakantie iets te organiseren. Ze had geïnformeerd bij Geesberge en daar zagen ze wel mogelijkheden om ons te ontvangen. Daarom op zeer korte termijn een uitnodiging verstuurd en spontaan een en ander georganiseerd. Donderdag 16 juli, vlak voordat de zomervakantie (van de scholen) zou beginnen, zaten we met 15 personen op het terras van Geesberge, op 1,5 meter van elkaar, en leek het bijna weer vanouds. Behalve verplicht blijven zitten en die afstand, he?

Overige informatie

De wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente maakte op 16 juli melding van de nieuwe noodverordening die door de Veiligheidsregio Utrecht is vastgesteld. Een aantal maatregelen blijven gewoon van kracht (afstand, etc.), andere maatregelen wijzigen. De volledig noodverordening staat op de website van de Veiligheidsregio Utrecht.

In de vorige nieuwsbrief meldde ik ook iets over het Werkgevers Servicepunt Midden-Utrecht. Op hun website vind je de laatste nieuwtjes. Misschien voor jou als zzp’er toch interessant om kennis van te nemen.

De recente nieuwtjes van de KvK vind je hier. Bijvoorbeeld over ransomware en wat te doen bij (dreigende) schulden.

Ja, en dan is dit denk ik, echt de laatste nieuwsbrief voor de vakantie. De politiek (landelijk, provinciaal en lokaal) gaat op reces, dus veel ontwikkelingen verwacht ik de komende weken niet. Mocht er toch iets te melden zijn dan doen we dat uiteraard.

Ik wens jullie allen sterkte en, ondanks alles, toch een goede zomer. Na de zomer bekijken we of weer nieuwe activiteiten kunnen ontwikkelen.

Hou je haaks!

Kees Swierts
voorzitter ZZP-platform